میگه بریم محضر و تو امضا کنی که از اون خونه پدرم که مهریته و توی قباله ازدواج نوشته شده میگذری؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۶۶ #56933843

باسلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم
من زوجه هستم و مهریه من نصف خونس که با ادرس و مشخصات در دفترجه ازدواجم ثبت شده و خونه به نام پدرشوهرم بوده و هست،حالا همسرم یه خونه خریده و نصفشو میخاد به نام من بزنه اما میگه اول باید بریم محضر و تو امضا کنی که از اون خونه پدرم که مهریته و توی قباله ازدواج نوشته شده میگذری و هیچ ادعایی واسش نداری تا من نصف خونه ای که خریدمو بنامت بزنم،درخواست راهنمایی از شما عزیزان دارم که چیکارکنم که به نفعم باشه،باتشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هردو اقدام هم زمان تنظیم شده و همزمان امضا شوند.

بهتر است همزمان در این خصوص اقدام نمایید

باسلام واحتران چنانچه قصد ابراء ازمهریه خود درمقابل سه دانگ را دارید ازطریق دفاتر اسنادرسمی نسبت به انجام هردو مورد اقدام نمایید

ادامه زندگی زناشویی برپایت اعتماد برقرار است اما از آن جایی که متاسفانه جامعه دچار بی اعتمادی شده است بهتر است هم زمان باهم در دفتر ثبت اسناد رسمی انجام دهید و مساله را هم به سر دفتر ابتدا توضیح دهید

مادام که حق خود را از ملک جدید وصول نکردید نسبت به رفع مالکیت خود هیچ گونه اقدامی نکنید.

با سلام
موضوع را با سردفتر در میان بگذارید و در اقدامی هم زمان مدارک تنظیم شده و همزمان امضا بشود اصلا توصیه نمی شود که شما ابتدا این کار را انجام بدهید

با درود بهتر است همزمان اقدام شود وگرنه ممکن است آنان به گفته خود عمل نکنند