اجرائیه کی حکمش صادر میشه چه مراحلی باید بگذره؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۵۷ #56622416

سلام طلاق که بائن باشه و رای حکم غیابی باشه به نفع زوجه، باید برای اجرای حکم ضامن ببریم؟ و اینکه چقدر طول میکشه زمانی که ما درخواست صدور حکم اجرائیه رو دادیم حکم بره برای دفترخونه که صیغه طلاق جاری شه چه مراحلی باید بگذره

مشاوره حقوقی طلاق
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعد از اخذ کپی برابر با اصل حکم صادره از شعبه مربوطه میتوانید برا اجرای صیغه طلاق به دفترخانه مراجعه نمایید

پس از نهایی شدن حکم،برای اجرای صیغه طلاق میتوانید به دفترخانه مراجعه کنید.

بادرودوسلام بااصدارحکم امکان مراجعه به دفترخانه می باشد.

نیازی به اجراییه نیس و پس از صدور حکم توسط دادگاه می توانید با مراجعه به دفاتر طلاق به مقصود خود برسید

بااحترام
بعد از معرفی ضامن یک ماه طول میکشد

با صدور حکم می توانید به دفترخانه مراجعه کنید

بعد صدور رای ب دفترخانه تشریف ببرید