برای تصحیح پلاک ثبتی ملک موقوفه، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۹ #55849643

سلام حدود ۵۰ سال پیش پدر من از یکی از متولیان وقت زمینی را اجاره می کن تحت پلاک ۸۰۴ و حدود ۵ سال پیش از طریق دادگاه به طرف موقوفه مذکور الزام به تنظیم سند اجاره رسمی و اثبات مالکیت اعیانی درخواست میدن و دادگاه به نفع پدر من رای میده و تجدید نظر حکم های صادره را تایید میکنه. توی مراحل دادگاه نسبت به پلاک ۸۰۴ دادخواست تقابل به خلع ید داد و قلع و قم بنا داد اما دادگاه رد کرد و حکم به نفع پدر من داد. بعد از رای صاده موقوفه گفت پلاک مذکور ۸۰۴ نیست بلکه ۸۰۵ و ۸۰۶ هست و باعث اذیت و ازار میشن. فرض ممکن که صحبت موقوفه درست باشه متولی وقت پلاک را اشتباه نوشته و الان پدر من که جای ملک خود را تغییر ندادن. از جای دیگه به اینج نقل مکان کنن ملک ۵۰ سال تحت تصرف قانونی پدرم است. بدای تصحیح پلاک چکار باید کرد. اگر میتونید راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی وقف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موضوع تصحیح پلاک و صدور دادنامه اصلاحی به علت سهو نیست بلکه طرح دعوی جدید بوده و میبایست مورد رسیدگی قرار گیرد