ایا ثبت شرکت مهندسی به دو مدرک مهندسی نیاز دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۳۹۸ #55438307

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت وکلای عزیز
سوالی داشتم در خصوص اینکه منو دوستم میخواییم شرکت ثبت کنیم بنده میتونم مهندسی بخونم اما متاسفانه دوستم نمیتونه مهندسی بخونه چون رشته دوستم متفاوته از رشته های علوم انسانی هستش و ایا میشه با من ثبت شرکت کرد؟ اگر نمیشه دوستم پس از فارغ التحصیلی که فعلا کنکور ندادن در فنی حرفه ای کلاس بره و مدرک بگیره میتونه با من شرکت ثبت کنه یا خیر هست برای ثبت شرکت مهندسی؟
اگر جواب شما منفی است راه حلی دارید؟
ممنون میشم پاسخ دهید

مشاوره حقوقی ثبت شرکت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
سوالمربوط به مهندسی میباشد از قوانین خود جهت تاسیس کمک بگیرید

سلام از طریق ثبت شرکتها اقدام نمایید.

ثبت شرکت منوط به وجودحداقل ۳نفردر سهامی خاص می باشد شرایط را از ثبت شرکتها جویا شوید

درود
شما باید به قوانین نظام مهندسی مراجعه کنید سوال شما بیشتر مربوط به قوانین داخلی است