آیا صورتجلسه تنظیمی در وقت نظارت, بر خلاف اصل بوده و باطل است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۷۱ #55325893

با سلام و احترام خدمت کارشناسان بزرگوار
حقیر سوالی در هفته گذشته در خصوص وقت نظارت مطرح کردم که ضمن تشکر از پاسخگویی عزیزان , در خصوص اعتبار امر مذکور صراحتا نفی یا قبول صورتجلسه بیان نشد..
سوال حقیر این بود.که دعوی مطالبه وجه چک در شورای حل اختلاف در جلسه اول رسیدگی شد و خوانده تقاضای استمهال جهت صلح و سازش با خواهان را در جلسه اول اعلام کرد.و سپس وقت نظارت به جهت ایجاد سازش برای ده روز بعد تعیین شد.در این ده روز خوانده هیچ اقدامی نکرد و روز دهم که وقت نظارت بود.با مراجعه به شورا و تماس تلفنی با خواهان , وی را به طریقی به شورا کشانده و با حضور هرسه تفر اعضا و طرفین صورتجلسه ای تنظیم شد و بعد از امضا تغییراتی در آن ایجاد شده است (که فعلا هیچ اظهارنظری در این باره ندارم).
حال رای صادر شده است و به استناد همان صورتجلسه وقت نظارت خواهان را به بیحقی رای دادند.در حالیکه خوانده درجلسه اول تقاضای ۱۰روز مهلت برای صلح و سازش خواسته است و در واقع ختم مذاکرات طرفین و امکان صدور رای فراهم است.
سوال حقیر اینست: بطلان صورتجلسه یا اعتبار دادن به آن؟
میدانیم که در ق.آ.د.م به وقت احتیاطی اشاره ای نشده و طبق رویه مراجع قضایی این وقت مربوط به شعبه بوده تا پرونده از گردش خارج نشود.و طبق آنچه در آ.د.م آمده است .جلسه رسیدگی تشریفاتی دارد که یکی از آنها.دعوت طرفین برای حضور در جلسه طی ارسال ابلاغیه است.که ابلاغیه ای هم ارسال نشده است.لذا اینکه صورتجلسه ای تنظیم شده است که در رای قاضی شورا هم بعنوان صورتجلسه( جلسه رسیدگی) آمده است.و مستند رای بیحقی واقع شده است و اصلا طبق همین صورتجلسه رای به بیحقی خواهان صادر شده است.
و با توجه به آنره بودن قانون مدنی و رعایت تشریفات دادرسی , اگر بر خلاف تشریفات جلسه رسیدگی , جلسه ای در وقت نظارت تشکیل شود و با تماس تلفنی خواهان را به جلسه بکشانند .و صورتجلسه ای تنظیم شود.آیا چنین صورتجلسه ای به نحو مذکور دارای اعتبار قانونی میباشد یا بدلیل تخطی از قواعد آمره و عدم رعایت تشریفات رسیدگی باید باطل شناخته شود..
در واقع این صورتجلسه طبق اصل و تشریفات دادرسی است یا خیر؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با امضا طرفین قرارداد دارای اعتبار می باشد.....

سلام
با امضا طرفین، قرارداد معتبر میباشد.

سلام وقت بخیر
با امضا طرفین قرارداد دارای اعتبار میباشد.

با سلام‌با امضا طرفیت معتبر است

بادرودوسلام باامضا طرفین معتبرومستند می باشد.

با درود در صورت امضا طرفین معتبر است

خیر اگر حاضرشده اید وامضانموده اید صحیح است