محاسبه دیه موارد ذیل به چه صورت است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۰ #55077922

با سلام وخسته نباشید,
میزان دیه موارد ذیل رو خواستم بر مبنای دیه سال ۹۹ اگر امکان داره بصورت جداگونه باشه در غیر اینصورت کلی ذکر کنید, با تشکر.
۱-سردرد و سرگیجه بدلیل تکان مغزی به پرداخت ارش (معادل پنج هزارم دیه کامله)
۲-ضرب دیدگی قفسه سینه به پرداخت آرش (پنچ هزارم دیه کامله)
۳-کبودی اطراف چشم چپ(سه هزارم دیه کامله)
۴-بابت تورم به پرداخت آرش معادل(دوهزارم دیه کامله)
۵-کبودی سمت چپ پیشانی(سه هزارم دیه کامله)
۶-بابت خراشیدگی (حارصه) ساعد راست (نیم دیه کامله)
۷-بابت دوعدد سیاهشدگی پشن ران راست جمعا(۶ هزارم دیه کامله)
۸-بابت سیاهشدگی اطراف چشم چپ (۶ هزارم دیه کامله)
۹-بابت کشیدگی رباط هاب اطراف ستون فقرات پشتی(یک درصد دیه کامله)
۱۰-تکان مغزی وشکایت از سردرد وسرگیجه(یک درصد دیه کامله)
۱۱-ساییدگی عمیق درناحیه بازوی چپ (دامیه) به پرداخت (دوصدم دیه کامله)
۱۲-خونریزی شدید زیرملتحمه چشم چپ به پرداخت ارش معادل (سه هزارم دیه کامله)
۱۳-شکستگی درقسمت ابتدایی بازوی راست که بدون عیب جوش خورده است(هشت صدم دیه کامله)
۱۴-خراشیدگی زیر کتف راست به پرداخت آرش(نیم درصد دیه کامله)
۱۵-بابت آسیب بافت نرم محل تعبیه لوله سینه ای طرفین قفسه سینه به پرداخت آرش (۴ درصد دیه کامله)
۱۶-کاهش شدید سطح هوشیاری ب مدت یک هفته(دو درصد دیه کامل)
۱۷-شکستگی دنده های ۴-۵-۶-۷-۸-۹ سمت راست قفسه سینه و دنده شماره ۸ سمت چپ قفسه سینه (غیر محیط غیرقلب) به میزان (هرکدام یک صدم دیه کامله)
۱۸-شکستگی دنده های ۳-۴-۵-۶-۷سمت چپ قفسه سینه محیط بر
قلب(هرکدام یک چهلم دیه کامله)
۱۹-خراشیدگی در پهلوی طرف راست به پرداخت آرش (۵ هزارم دیه کامله)

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست گرامی جهت دریافت بهتر مشاوره تخصصی مشاور تلفنی را به شما پیشنهاد میدهم،. با تشکر

سلام و درود
با ضرب درصد ها در مبلغ ۳۳۰ میلیون تومان نرخ دیه سال ۹۹ و جمع همه ی مبالغ کل میزان دیه به دست می آید و صرفا یک محاسبه ریاضی است زیرا درصد ها توسط پزشکی قانونی تعیین شده است.
اگر بازهم توان محاسبه برایتان نبود میتوانید پیشنهاد همکار محترم را اجرا کنید.
موفق باشید.

پاسخگویی به این سوال مستلزم محاسبات دقیق حقوقی نسبتا پیچیده است لذا با تنظیم یک ارزیابی از نوع محاسبه حقوقی و پرداخت هزینه اقدام تا امر شما انجام شود