برای گرفتن وسایل شخصیم از صاحبکار قبلیم چیکار باید کنم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۴۹ #55039212

سلام بنده یه حا به مدت ۳ ماه کار می‌کردم به دلیل حقوق کم تصمیم گرفتم که دیگه نرم ولی زمانی که به صاحبکارم گفتم بهم تهمت دزدی زد و اینکه گوشیمو برداشت و به همراه خودش برد تمام چت هام و عکس های شخصی کن و نامزدم رو نگاه کرده، تا یه هفته گوشیمو نیاورد وقتی هم گفتم گفت نمیدم پدرم باهاش بحثش شد و اینکه من وهمراه خودش برد هیچ کدام از وسایلم رو نبردم به اندازه ۴ ملیون هم جنس داخل مغازه داشتم،و اینکه زمانی که اون آقا تهمت دژدی زد منو با چاقو تهدید کرد گفت میکشمت سرتو میبرم باید رو کاغذ بنویسی من دزدی کردم و اینکه هیچ طلبی ندارم من هم ترسیدم مجبورم کرد که بنویسم.. الان بعد از یه ماه نه وسایلمو داده نه گوشیمو چیکار باید بکنم؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواست استرداد مطرح نمایید

سلام اگر شاهد داری بهت تهمتزده بدادسرا محل مراجعه ازش شکایت گن

دادخواست الزام به استرداد وسایل بدهید.

باسلام
میتوانید دادخواست استرداد مطرح نمائید

با درود دادخواست استرداد مطرح نمایید

سلام دادخواست استرداد وسایل را مطرح نمایید و سپس تحت عنوان افترا ،تهدید وتوهین از ایشان شکایت کنید

برای استرداد وسایل طرح دعوا کنید با ثبت دادخواست
عناوین مجرمانه دیگر چنانچه بواسطه شهود و مستندات امکان اثبات دارید قابل پیگیریست