سوء رفتار مرد رو باید ثابت کنه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۷۲ #54657897

باسلام
در بیشتر سوالات در مورد سوء رفتار، جواب وکلای عزیز اینه که عسر و حرج باید ثابت بشه، یعنی زوجه باید ثابت کنه دیگه طاقتش تمام شده؟
من در دوران عقد هستم ۱ سال و نیم همش بحث داریم، الان من دیگه نمیخوام باهاش بمونم، حالا چطور ثابت کنم در صورتی که اصلا منو نزده، کل مهریمو میبخشم چون فامیلیم، زوج هم راضی به طلاق نمیشه

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر .زوجه برای طلاق باید بتواند عسروحرج خویش را اثبات نمائید یا بازوج توافق نمائید

بادرودوسلام باید عسروحرج خود را محرزو مثبت نمایید.

درود
راهی جز اثبات عسر حرج یا موارد فسخ نکاح نیست

با سلام
سوءرفتار زوج به هر نوع رفتاری گفته می‌شود که می‌تواند ادامه زندگی مشترک را برای زوجه با دشواری روبه‌رو ساخته و دوام زندگی را به خطر اندازد؛ برای اثبات می توانید وکیل بگیرید.

سلام
حسب توضیحات تاسفانه چاره ای جز اثبات عسر و حرج ندارید .و صرف اینکه خسته شدید و توان زندگی ندارید پذیرفته نخواهد شد .سعی کنید راه طلاق توافقی را پیش بگیرید .

سلام
باز هم سورفتار زوج باید ثابت شود و صرف بخیشدن مهریه کافی نیست.

به نظر میرسد که شرایط عسر و حرج برای شما مهیا نمی باشد، بخشیدن مهر در مقابل وکالت در طلاق منوط به پذیرش همسر شماست و بصرف بخشش مهریه دادگاه نمی تواند حکم به طلاق شما را صادر نماید.