قوانین تعدد جرم در خصوص افراد نابالغ چگونه است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۹۱ #54656572

سلام
میخواستم ببنیم قوانین تعدد جرم برای افراد نابالغ چیست؟آیا مجازات به صورت اقدامات تامینی و تربیتی هستند (ماده ۸۸) یا خیر؟
قوانین تکرار جرم برای افراد نابالغ لحاظ نمی‌شود ولی در مورد تعدد چگونه است؟مثلا فردی که هنوز به سن بلوغ نرسیده یک جرم حدی را چند بار مرتکب شود و اثبات شود حد اجرا میشود یا تادیب میشود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام موجب تشدید مجازات می باشد.

سلام بر شما . تعدد جرم موجب تشدید مجازات میگردد.موفق باشید

اقدامات تامینی وتربیتی انجام میشودبه انضمام جبران ضرروزیان

با درود در مورد نابالغ نیز جاری و ساری است این افراد بنا به موضوع مورد تخفیف یا معافیت از کیفر قرار می‌گیرند

قواعد تعدد جرم در خصوص افراد نابالغ نیز اجرا خواهد شد

با سلام
مقرارت تعدد و تکرار( تشدید مجازات) در مورد اطفال نابالغ اجرا نمیشود. موفق باشید

با سلام خدمت شما
موارد تعدد و تکرار جرم( تشدید مجازات) در مورد اطفال کمتر از ۱۸ سال اجرا نمیشود. موفق باشید