اگر علی الحساب ۱۰ میلیون تومان موقوم کنم پرونده در شورا رسیدگی میشود یا دادگاه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۶ #54282610

با سلام و خسته نباشید.
برای مطالبه خسارت تاخیر و تادیه جدا از اصل خواسته که در دادگاه کیفری به اتهام کلاهبرداری به محکومیت متهم رسید
حال برای صدور حکم تاخیر و تادیه تا چه مبلغی اللحساب موقوم در صلاحیت رسیدگی شورا و چه مبلغی موقوم در صلاحیت رسیدگی دادگاه هست.
با تشکر و سپاس

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. مبالغ خواسته تا ۲۰ میلیون تومان در صلاحیت شورا و بالاتر از آن در صلاحیت دادگاه می باشد

سلام مبالغ تا بیست میلیون با شورا است و در صورت مبالغ بیشتر صلاحیت آن با دادگاه است !

سلام
وقت به خیر
تا مبلغ ۲۰ میلیون تومان در دعاوی مالی در صلاحیت شورای حل اختلاف می باشد.
بیش از مبلغ مذکور در صلاحیت دادگاه است.