باید چگونه حق خود را از دایی مان مطالبه کنیم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۲۹ #53254987

باسلام خدمت وکلای گرامی...بنده طبق دادنامه های انحصار وراثت، ورثه مادرم و ورثه مادربزرگم هستم..از مادر بزرگم به مادرم و از مادرم به بنده ارث میرسد...مادربزرگم با دایی ام یک خانه بصورت سه دانگ سه دانگ با سند رسمی داشتند و حدود بیست سال قبل مادربزرگم فوت کردند...اکنون دایی مان اظهار کرده که سه دانگ سهم آن خانه در زمان حیات مادربزرگ با سند رسمی به دایی منتقل شده و دایی مان شش دانگ خانه که بنامش شده است را بفروش رسانده.... در صورتی که ما از این امر بی اطلاع بودیم و چون خانه در شهر دیگری است و طی بیست سال گذشته به انجا رفت و امد نداشتیم، فکر میکردیم هنوز سه دانگ خانه بنام مادربزرگم است که جزو ماترک ان برای وراث می‌باشد...در ضمن مادر بزرگ بنده ((طبق اظهارات ثبت شده سند ازدواجش و شهود در موقع ازدواج خودش))، فردی بیسواد بوده و در ده سال پایانی عمر مریض و ناتوان و خانه‌نشین، هیچ ارثی هم بعنوان پول نقد یا زمین و باغ نداشته که به ورثه برسد و تقسیم شده باشد و نمیدانیم در قبال این سه دانگ پولی دریافت کرده یا نه و چگونه و با چه منطقی سه دانگ سند رسمی خانه را به پسرش(دایی ما) انتقال داده و اکنون باید چگونه حق خود را از دایی مان مطالبه کنیم؟در ضمن ورثه قانونی مادربزرگم از طرف مادرم هنگام فوت ، همگی طفل صغیر بودند و حق اینها را ضایع کردند. لطفا راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی ارث
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعد از فوت اموال متوفی متعلق به کلیه ی وراثی میباشد که در زمان فوت مادربزرگ ، در قید حیات بوده اند.

باسلام
اظهارنظر دقیق نیاز به بررسی مدارک و مستندات شما دارد.

با احترام برای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی بیشتر اسناد و مدارک شماست

سلام باید دادخواست تقسیم ترکه را مطرح کنید

باسلام

اگر مادر بزرگتان قبل از دایی فوت شده باشد ورثه محسوب نمیشود تا ارث ببرد

با درود اگر دایی مدرکی واقعی مبنی بر انتفال از مورث خویش داشته باشد آن مال دیگر جز ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد

بادرودوسلام اسنادومدارک شما باید موردبررسی دقیق واقع شود.