چگونه میتوانم ۶ ماه دیگر را تبدیل به وجه نقد یا تعلیق نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۳ #53023043

به جرم یک و نیم گرم شیشه به دو سال حبس تعزیری محکوم شد ه ام که قاضی با توجه به اظهار ندامت، سن، عدم سؤ سابقه یک سال و نیم آن را به مدت دوسال تعلیق کرده است
اگه من مجبور بشم برم زندان کلل همه زندگیم نابود میشه.... تمام کار و سابقه چندین ساله من همش میره تو هوا.... من الان یه روز کار کنم زندگی و زن و بچه لنگ میشن.. ماهی ۱۶۰۰ قسط، ضامن های بدبخت..... اصلا فاجعه میشه
همش تعلیق بشه یا تبدیل به جریمه بشه

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تعلیق یا تخفیف و نظایر آن صرفا به نظر دادگاه دارد
حال که ۱/۵ سال شما بحالت تعلیق در آمده و صرفا شش ماه حبس خواهید شد که میتوانید با تحمل یک سوم از حبس از آزادی مشروط استفاده نمایید و نیز اینکه به دلیل بیماری کرونا در بیشتر موارد بر حسب جرم ارتکابی برای محکوم مرخصی نیز صادر میگردد

سلام
تعلیق یعنی در این مدت نباید مرتکب هیچ جرمی شوید . نگران نباشید

سلام اگر در حکم آمده تا ۱سال ونیم تعلیق یعنی شما در صورت عدم ارتکاب به جرم تا این مدت مجازاتتان از سابقه تان حذف می شود وتا ۱سال ونیم مجازات شما معلق به ارتکاب مجدد جرم است