تقسیم ارث متوفی چگونه می باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۱۹ #52998620

سلام پدرم ۱۵ سال پیش فوت کرده و از اموال پدرم یک مغازه و خانه دوطبقه بجا مانده و ما سه برادر و دو خواهر هستیم و طبق وصیت پدرم تا وقتی که مادر قید حیات هست هیچ کس هیچ ادعای در باره ارث نداشته باشه ولی همه برادر و خواهرای من از کل اموال بجا مانده از پدر مرحومم استفاده کرده اند و باغ و خانه و مغازه خریداری کردن ولی من یک ریال هم از این ورثه استفاده ی نداشته ام چون شهر دیگه ای زندگی میکنم میخواستم بدون من چکار میتونم بکنم

مشاوره حقوقی ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود وصیت نسبت به کل اموال باشد تا یک سوم نافذ است و بیش از آن منوط به رضایت سایر وراث است

درود هر شخصی تا یک سوم اموال خود را می تواند وصیت نماید

هر شخصی تا یک سوم اموال خود را می تواند وصیت نماید و بیشتر از یک سوم، منوط به رضایت وراث است.

علیه برادران و خواهران که از ماترک مغازه استفاده کرده اند میتوانید دادخواست اجرت المثل ایام تصرف بدهید

سلام

وقت بخیر

ابتدائا لازم است بدانید که بر اساس ماده ۸۴۳ قانون مدنی، هر شخصی تا یک سوم اموال خود را می تواند وصیت نماید و بیشتر از یک سوم، منوط به رضایت وراث است. بنابراین شما موظف به انجام این وصیت نیستید. همچنین، می توانید بعد از گرفتن گواهی انحصار وراثت نسبت تقسیم عادلانه و قانونی ارث اقدام نمایید.

حق طرح دعاوی کیفری و حقوقی علیه وراثی که نسبت به تملک و انتقال ماترک اقدام نموده اند، برای شما محفوظ است.