ایا زوج میتواند زوجه را از ارث محروم کند؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۲۱۴ #52918005

سلام وقت بخیر
زوج با زوجه سندی را امضا نمودند و زوج از زوجه و خانواده زوجه امضا و اثر انگشت گرفتند که زوجه بعد از مرگ زوج هیچ حقی برای ادعای ارث و حقوق دیگر ندارد ایا قانونا این کار زوج قانونی است و میتواند زوجه را از ارث و حقوق خود محروم کند از اینکه سند عادی ست یا رسمی و اینکه هبه یا ابرا شده اطلاع ندارم در مورد ارث لطفا توضیح دهید لطفا راهنمایی کنید با تشکر از پاسخگویی شما

مشاوره حقوقی ارث
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام عرض ادب
محرومیت از ارث وجاهت قانونی ندارد و این توافق باطل است

درود
بستگی به متن نگاشته شده دارد . اگر متن بیانگر محرومیت از ارث باشد قانونا پذیرفته نیست .

سلام خیر همچین چیزی وجود ندارد

امکان تحریم هیچ یک از وراث از ارث وجود ندارد.

هیچ کس را نمی‌توان از ارث محروم کرد. قوانین وراثت امری است.

باسلام خیر نمیتوان شخصی را از ارث محروم نمود.

البته محرومیت قراردادی