اگر دوباره اظهار نامه باید بفرستم قانونا میتونم به ادس محل کار ایشون که کارمند یک شرکت پتروشیمی دولتی هست بفرستم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۶ #52597330

من یک برقکار ساختمان هستم رفتم به ساختمونی که ایرادات اساسی و خطرات جانی بابت سیم کشی اشتباه وجود داره من به ایشان گفتم باید رفع بشه ولی نکردن چون من فاکتور دادم که اتصالی حل کردم و شاهد هم هست من اونجا بودم که به نظر یکی از کارشناسان همین سایت یک اظهار نامه رسمی به ادرس طرف فرستادم ولی در گواهی اومده بدلیل عدم حضور دریافت کننده این اظهار نامه به محل الصاق شد این به معنی ابلاغ هست یانه و من دوباره باید برای ایشان اظهار نامه بفرستم یا این کافیه واینکه بعدا میتونه ادعا کنه من اظهار نامه نگرفتم واینکه من در اظهار نامه به محل ساختمان اشاره نکردم ولی ادرسی که اظهار نامه رفته ادرس ساختمان مد نظر هست واینکه اگر دوباره اظهار نامه باید بفرستم قانونا میتونم به ادس محل کار ایشون که کارمند یک شرکت پتروشیمی دولتی هست بفرستم
باتشکر

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام - بله میتوانید مجدد اظهارنامه بفرستید به محل کار ایشان .

دوباره اپهارنامه بدهید به ادرس محل کار ایشان و سعی کنید آدرس دقیق باشد تا به ایشان ابلاغ شود.