آیا افت قیمت به ماشینی که ساخت آن مربوط به سال 91 می باشد تعلق می یگرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲,۸۷۳ #52350272

با سلام خدمت مشاورین محترم  در تاریخ98/02/09 یه دستگاه کامیون با خودرو بنده تصادف داشته که به قسمت در پشت راننده و گلگیر عقب خسارت وارد نموده که هر دو قسمت به خاطر شدت خسارت تعویض شد . لازم به ذکر است که خودرو بنده قبلا هیچ تصادفی نداشته و کاملا سالم و نهایت ۸۵هزار تا کار کرده . سال ساخت هم ۹۱ می باشد. حالا میخواستم ببینم امکانش هست افت قیمت بگیرم ؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص افت قیمت خودرو فقط در خصوص خودرو هایی است که تا ۵سال از تولید انها می گذرد

حسب جواب دیگر کارشناسان محترم افت قیمت تا ۵ سال پرداخت میشود ولی این موضوع کاملا جنبه عرفی دارد و بستگی به شرایط و قیمت خودرو دارد
اینجانب افت قیمت خودرو ۸ ساله خارجی رو هم از محاکم دریافت نموده ام
حدود ۲۰ میلیون تومان

نکته‌ای که باید در بحث دریافت خسارت افت قیمت به یاد داشته باشید آن است که این قانون شامل خودروهایی با سن بیشتر از ۵ سال نمی‌شود.

سلام افت ماشین فقط تا ۵ سال بعد از تاریخ تولید محاسبه می شود

با سلام

بله دوست گرامی به خودروی مدل ۱۳۹۱ نیز افت قیمت تعلق میگیرد.

عبارت سن خودرو تا ۵ سال کاملا غلط و مربوط به سنوات گذشته است.

به دلیل تغییر قیمت خودروها و به تبع آن کسر از قیمت خودرو موقع فروش ،به اکثر خودروها افت قیمت تعلق میگیرد.

بسمه تعالی
با سلام
افت قیمت خودرو کاملا بستگی به شرایط خودرو به بعد و قبل از تصادف دارد. فرضا از خودرویی که مدل ۹۱ می باشد تاکنون استفاده چندانی نشده است و بروز تصادف باعث کاهش فاحش قیمت می شود.... در این صورت کارشناس افت قیمت را تعیین می نماید. عرفا ۵ سال کمتر تعلق می گیرد اما قانونی که خلاف این موضوع باشد وجود ندارد و افت قیمت توسط بیمه پرداخت نمی شود.

بسمه تعالی : با جلب نظر کارشناس قیمت و اتحادیه بنگاههای معاملات خودرو و تایید از جانب ایشان میتوانید در شوراههای حل اختلاف طرح دعوی کنید و مشمول افت قیمت نیز میشود زیرا مابه التفاوت قیمت قبل و بعد تصادف زیاد است .. البته اگر خسارت از بیمه گرفتید ابتدا به بیمه مراجغه بفرمایید وببینید در این رابطه بیمه چه قرار دادی دارد و هنگام پرداخت خسارت از شما رضایت کامل و مطلق اخذ کرده یا خیر