مراحل و چگونگی شکایت از اعضای خانواده را لطفا شرح دهید؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳,۲۰۳ #52012306

برادرهام همیشه منو کتک میزنن چطور ازشون شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت اقدام به ضرب و جرح ابتدا با ۱۱۰ و سپس از طریق مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکایتی در این خصوص مطرح نمایید !

با سلام و احترام
میتوانید از طریق دفاترخدمات قضایی اقدام به طرح شکایت و پیگیری نمایید
موفق باشید

اگرشاهد, دارید ازایشان دردفترقضایی شکایت وبخواهید که شما رابه پزشمی قانونی معرفی نمایند

باسلام
برادر هیچ فرقی با غریبه نمی‌کند و درصورت ضرب و جرح قابل تعقیب میباشد و باید شکایت کیفری ضرب و جرح مطرح شود. حتی پدر نیز خارج از حد متعارف حق تنبیه ندارد

باسلام
در صورت ضرب و جرح از سوی آنان سریعا با پلیس تماس و صورتجلسه و پزشکی قانونی معرفی شوید

سلام. با کسب مدارک از جمله استشهادیه و یا هر مدرک دیگری که دارید، به دفتر خدمات قضایی مراجعه و شکواییه تقدیم کنید.

با سلام

خواهر یا برادر عزیز
اینبار که برادر های شما اقدام به ضرب و شتم شما کردند .شما باید سریعا با اداره پلیس تماس بگیرید و پس از حضور پلیس در محل برای پلیس توضیح دهید که مورد ضرب و شتم قرار گرفته اید .
سپس با گزارش پلیس به یکی از واحد های خدمات قضایی مراجعه کنید و اقدام به ثبت شکایت علیه برادران خود کنید.

و البته باید همسایه ها و یا افرادی که در لحظه درگیری در منزل حضور داشته اند در کلانتری و دادسرا و دادگاه شهادت دهند.تا جرم آنها به اثبات برسد.

موفق باشید