همسر سابقم بدون هماهنگی یارانه بچه ها رو جدا کرده، آیا این حق رو ایشون دارن؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۴۸ #51067238

با سلام من همسرم رو طلاق دادم و نفقه دو فرزندم از حقوقم کم میشه ، میخوام بدون همسر سابقم بدون هماهنگی هم یارانه بچه ها رو و معیشت رو جدا کرده ، آیا این حق رو ایشون دارن ، ضمنا خرج فرزندان رو خودم میدم .ممنونم

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام......اگر حضانت فرزندان به نفع ایشان باشد منعی در جدا کردن یارانه نیست

با توضیح شما و داشتن حضانت اقدام ایشان در چارچوب قانون بوده

اگر حضانت با ایشان باشد یا سن فرزند به ۱۸ سال رسیده باشد منعی برای جدا کردن یارانه وجود ندارد.

با سلام در پاسخ به سوال شما سن بچه ها ملاک است ، اگر بالای ۱۸ سال باشند خودشان میتوانند با همکاری مادر این کار را انجام دهند و همچنان پرداخت نفقه بعهده شماست
ولی اگر زیر ۱۸ سال باشند باید دید حضانت فرزندان با کیست و آیا توافقی در این صورت بین زوجین شده است یا خیر
بصورت قانونی حضانت فرزندان تا ۷ سال با مادر و بعد از ۷ سال تا سن بلوغ با پدر میباشد و نفقه نیز بعهده پدر میباشد

اگر حضانت فرزندان به نفع ایشان باشد منعی در جدا کردن یارانه نیست

سلام چنانچه حضانت فرزندان با ایشان بوده باشد به نظر امکان چنین امری را دارا می باشند