چک تاریخ گذشته چگونه باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۰ #50972049

با سلام
دو فقره چک بابت حق التدریس در سال ۹۳ به همسرم واگذار شده و در همان تاریخ موجودی کافی نداشته اما به واسطه همکاری و دوستی هیچ اقدام قانونی برای آن صورت نگرفته با دارنده چک هم تماس گرفتیم که در آخرین مکالمه گفت برید شکایت کنید مبلغ دو چک روی هم ۲۳ میلیون است الان میخوام شکایت کنم ولی نمیدونم چطور و از کجا شروع کنم؟ اصلا وصول ممکن هست؟ زمان بردنش مهم نیست اما با توجه به اینکه من و همسرم شاغل هستیم اینقدر راه سخت داره که آدم پشیمون بشه؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وارادت
میتوانید ابتدا به بانک مراجعه نمایید و گواهی عدم پرداخت دریافت کنید سپس اقدام به مطالبه وجه چک نمایید > راه سختی ندارد .

سلام
میبایست همان زمان گواهی عدم پرداخت را از بانک دریافت میکردید و میتوانید نسبت به اجرا گذاشتن چک اقدام کنید

سلام. از طریق ارائه دادخواست مطالبه وجه چک بایست اقدام کنید. مسیر دادگاه مسیر پرپیچ و خم و اصولا طولانی هست حتی در کشورهای اروپایی و کانادا!!