چطور میتوان مطمین شد که یک شخص واقعا وکیل هست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۴۲ #49884134

با سلام و وقت بخیر
چطور میتوان مطمین شد که یک موسسه یا وکیل واقعا وکیل و در زمینه حقوقی تخصص دارد.
با تشکر

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکیل شخصی است که دارای پروانه وکالت است.

باید پروانه وکالت از مرکز وکلا و یا کاتون وکلا داشته باشد

از طریق کانون و کلا و سایت های مربوطه.

با سلام در خصوص وکیل با سلام در خصوص وکیل می توانید از کانون وکلا این موضوع را تلفنی پرس و جو نمایید در خصوص موسسات حقوقی نیز می توانید از سایت اداره ثبت شرکتها این موضوع را بررسی نمایید

ازطریق کانون وکلا یا مرکز وکلا و مشاوران قوه قضاییه پیگیری نماییید.

از طریق بررسی اینکه ایا پروانه وکالت دارد یا خیر یا استعلام از کانون وکلا یا مرکز مشاوران همان استان

وکلا دارای پروانه وکالت میباشن