برای سند زدن حاضر نمیشوند، چه کار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۱ #48720842

زن و شوهری قصد کلاه برداری از من دارند با عنوان اینکه ماشینی که دو سال پیش بهم فروختن
خانم صاحب سند الان ادعا میکند پای قولنامه رو او امضا نکرده و شوهرش بجاش امضا کرده
اخر مگر قانون نداریم که صاحب سند بایستی ظرف چند ماه اول اعلام کند
چرا بعد گذشت ۲ سال نمیدانم چرا شکایت هم نمیکنند
فقط برای سند زدن حاضر نمیشوند و منتظر هستن من شکایت کنم
من هم ماشین رو یک ساله فروختم و منتظر که بیان سند بزنن

لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر امضاء مالک رسمی خودرو در بیع نامه وجود نداشته و شاهدی برای اثبات تنفیذ بیع نداشته باشید ، معامله فضولی تلقی شده و قابل ابطال خواهد بود . همینطور معامله بعدی میان شما و خریدار آخر نیز محکوم به ابطال خواهد بود . بهتر است رضایت ایشان را جلب کنید .

با سلام .خرید وفروش خودرو متاسفانه در کشور ما دارای قواعد نامناسبی هست.و حتی گاها بدون هیچ گونه مبایعنامه خرید و فروش صورت میگیرد .اگر اسناد خودرو بنام زن بوده و شوهر این خانم بدون اذن اقدام به فروش کرده مرتکب جرم فروش مال غیر گردیده است و شما می توانید شاکی باشید .اما درصورتی که قولنامه ای وجود نداشته باشد وجود خودرو و مدارک آن در دست خریدار به اماره ید تصرف مالکیت وی را محرز میکند