رد اعسار از هزینه دادرسی چگونه انجام شود؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۶۰ #48568651

سلام من از یک نفر شکایت کردم حکم به نفع من صادر شده الان درخواست تجدید نظر داده که برای هزینه داد رسی اعسار داده ...مبلغ ۱۹ ملیون
من مدارکی دارم بابت رد اعسار
۱... سهیم بودن در ۲۰ درصد سهام شرکتی که معادل ۲ملیارد و ۲۰۰ تومن است و رییس هیت مدیره است .
۲ ... در اگهی های شرکت امده است که حق تاسیس نمایندگی را دارد ...
۳... شرکت ۳ نمایندگی فروش دارد .
۴ ... گردش حسابش نزدیک یک ملیارد در ماه است
۵... شاهداش کارمندانش هستن .
۶.. فایل ثوتی دارم که در مورد استخدام شدن پیشش باهاش حرف میزدم
۷... اگهی های استخدام با شماره وی را دارم که در اینستاگرام گذاشته شده ..با شماره ایشون از کانال خبری مطمعن و پیج دوستش ..

الان به نطر شما چه زمانی اعسارشو رد کنم .. روز دادگاه یا بعدش مجازات کدومش بیشتره و بهتره و اینکه شاهداشم شامل مجازات میشن ... و اینکه چون حکم قطعا به نفع منه به نظرتون بزارم بازم احساس زرنگی کنه و موقعی که برای تقسیط بدهی اعسار داد ردش کنم .تشکر .

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مستندات مربوط به ادله خود را در جلسه دادگاه ارائه دهید.

در جلسه اول اصول مدارک را ارائه کنید...

سلام مدارک لازم در جلسه دادگاه ارایه نمایید

باسلام،در جلسه اول مدارک را ارائه کنید

سلام
در جلسه اول مدارک خود را مبنی بر رد اعسار به دادگاه تقدیم نمایید .

از ایشان اموال معرفی کنید تا اعسار او رد شود

باسلام در جلسه ای که برای رسیدگی به اعسار تشکیل میشود اموال را معرفی کنید اعسار ایشان رد میشود