میتونن ازم شکایت کنند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۰ #48493432

سلام
چند فقره چکهای برگشتی به نام مامانم بوده و اعسار دادیم و پذیرفته شده و بعد ۲ سال مامانم فوت شده ولی ما اقساط رو مطابق قبل پرداخت میکنیم ، طرف مقابل یکی از چکها که اقساطش تموم شده رو نمیده و سوال اول من اینه میتونه مجدد روش اجرائیه بگیره و مامانم مالی نداشته که بریم گواهی حصر و وراثت بگیریم و چکها رو مامانم برای بنده داده
باسپاس فروان

مشاوره حقوقی چک
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
با ارسال اظهارنامه رسمی استرداد لاشه چک را مطالبه نماید در صورتی که از استرداد لاشه خودداری نمود ، میتوانید از طریق به دادگاه با استناد به پرینت پرداخت اقساط ، چنین درخواستی نمایید

باسلام واحترام بدوا طی اظهارنامه خواستار عودت چک شوید اگر افاقه ننمود دادخواست استرداد لاشه چک ثبت نمایید

سلام با مدارک پرداخت خود درخواست استرداد لاشه چک را بنمایید

در صورت فوت شخصی باید مبلغ دین موتفی از اموالش پرداخت گردد و در صورتی که اقساط را سر موعد پرداخت کرده باشید میتوانید به عنوان ورثه موتفی دادخواست استرداد لاشه چک را به دادگاه ارائه بدهید

باسلام
ابتدا از طریق اظهارنامه ازایشان بخواهید نسبت به استرداد لاشه چک اقدام کندواگر استرداد نکرد داد خواست استرداد لاشه چک را بدهید.

می توانید دادخواست استرداد چک را از طریق دفاتر خدمات قضایی تنظیم بفرمائید. ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید

با سلام نسبت به استرداد لاشه چک دادخواست مطرح کنید