در شرکت سهامی خاص با فردی که یک درصد سهام دارد و همکاری نمی کند چه باید کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۲۰۱ #48299891

سلام پدر بنده 1 درصد سهام شرکت برای جلوگیری از اخراج برادرش از انجمن شرکت های حمل و نقل که حکم ریاست داشته به او انتقال می ده
الان نه اون 1 درصد انتقال می ده نه امضا می کنه که اگهی تغییرات بدهیم نه به عنوان سهام دار امضا می کنه ؟ یعنی با یک درصد می تونه جلوی شرکت بگیره راهی نداره حق امضا بگیریم یا از سهام دار ها اخراج بشه؟

مشاوره حقوقی شرکت ها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سایر سهامدران میتوانند از دادگاه کسب تکلیف کنند دادخواست الزام به عمل تعهد ات مطابق اساسنامه شرکت برای جلوگیری از راکت شدن فعالیت شرکت

فرقی با سایر سهامداران ندارد چون به ارزش سهم خود مالک است مگر اینکه در مواردی سهم خود را تکمیل نکرده باشد در آنصورت هیئت مدیره باید کتبا بایشان تکلیف کند تا باقیمانده تعهد شده سهم خود را تکمیل کند در غیر اینصورت مطابق اساسنامه عمل میشود

شرکت های حمل و نقل عمدتا قالب سهامی خاص دارند اگر اشتباه نمی کنم شرکت شما اولا چه نوع از شرکت های تجاری است>؟ دوما در اکثر شرکت های تجاری فارق از غالب آن وجود اکثریت اعضا و اکثریت سهام داران یا دارنده بیشترین سهم الشرکه اغلب امور شرکت ها را اداره میکند. ۱ درصد مقدار قابل توجهی برای مخالفت یا توقف امور شرکت نخواهد بود.کما اینکه شما می توانید از دادگاه درخواست کنید که ایشان به سبب مخالفت با اموری که از ورشکستگی شرکت جلوگیری میکند تقاضای انتقال سهم وی را بنمایید.

با سلام
در شرکت سهامی خاص بعضی تصمیمات و تغییرات شرکت در صلاحیت هیات مدیره هست و نیازی به امضاء سهامداران ندارد. که این امر در اساسنامه شرکت مشخص گردیده است. در سایر موارد نیز که نیاز به تشکیل مجمع و حضور سهامداران باشد، مجمع می تواند با اکثریت تشکیل شود نه کلیه شرکا.

با سلام
بستگی به اساسنامه شرکت و صورتجلسه آچهی تغییرات متفاوت است

با درود رفراوان
اساسنامه و صورتجلسات و آگهی تغییرات و مدارک شرکت باید بررسی شود تا بتوانیم به شما راهکار بدهیم .