ارث بین خواهران و برادران چگونه تقسیم میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۵ #48268659

باسلام با توجه به اینکه از خوهرانم قرارداد بنگاهی مبنی بر دریافت کامل حق و حقوقشون دارم و سهمیه خودشان را دریافت نمودند میشه نسق که بنام هر ورثه خورده شده بنام خودم از دادگاه بخام با توجه به اینکه قرارداد دارم

مشاوره حقوقی ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر وراث سهم خود را بنام شما کرده باشند و مدرک محکمه پسند داشته باشید میتوانید تقاضای نسق بنام دهید.

باتوجه به قرارداتان اگر وراث به این امر رضایت داده و از سهم خود به نفع شما گذشته اند بله میتوانید تقاضای انتقال نسق دهید

چنانچه در توافقنامه قید گردیده باشد که سایر وراث سهم خود از نسق را به شما واگذار نموده اند .می توانید دادخواست الزام به انتقال نسق طرح نمایید.

در صورتی که طبق توافق نامه بین شما وراث سهم الارث خود را بنام شما انتقال داده باشند در صورت اثبات این موضوع می توانید تقضای انتقال نسق بنام خود را بکنید

اگر قرار داد فی مابین شما و خواهران شما محکمه پسند باشد و بتوان با آن طلب مالی را ثابت کند، می توانی با تهاتر مالی که در ذمه آنها ثابت شده است،آنها را از استیفای سهم الارث خودشان محروم کنی