پدرم می‌خواهد دوستم که زیر سن قانونی است را از خانه بیرون بیاندازد؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۶۳ #48038476

سلام دوستم که دقیقا ۱۶ سالش هست به علت درس پدرش تا الان ۲ بار او را از خانه بدون هیچ چیزی بیرون انداخته است و او به کمک مادرش دوباری برگشته است ولی پدرش دوباره می‌خواهد اورا بدون هیچ چیزی او را بیرون بیاندازد چه کار باید کرد؟ لطفا جواب کامل باشد ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بااورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس حاصل نمایید.

سلام
با اورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس و پیگیری نمایید .

باسلام
بهتراست با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

سلام بر شما .بله بابت نفقه میتونه شکایت کنه و بهتر است با پلیس اجتماعی باشماره۱۲۳ تماس بگیرد .موفق باشید

با اورژانس اجتماعی و پلیس ۱۱۰ تماس بگیرد

مطالبه نفقه کند و با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

ایشان می‌تواند به اتهامات ترک انفاق و ممانعت از حق از پدر خود شکایت کند