علت عدم صدور رای در دادگاه تجدید نظر علی رغم انقضاء وقت نظارت تعیین شده چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۶ #47847237

فردی در دادگاه بدوی ترک انفاق به ۱۶ ماه حبس تعزیری محکوم گردیده است پرونده با اعتراض زوج به دادگاه تجدید نظر ارجاع گردیده است نظز به اینکه وقت نظارت تعیین شده در مورخ ۹۹/۰۴/۰۵ به اتمام رسیده صدور رای صورت نگرفته است و طی پیگیری صورت گرفته منشی دادگاه اعلام نموده صدور رای انجام خواهد شد سوالم از کارشناسان محترم این هست دلیل اینکه تا کنون صدور رای صورت نگرفته چیه ؟ کار خاصی باید انجام بدیم ؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع خاصی نبوده و تنها کثرت پرونده ها باعث تاخیر در صدور رای می شود . تاخیر تا یک ماه نیز حتی میتواند طبیعی باشد .

باسلام باتوجه به کثرت پرونده ها در شعبه تجدیدنظر ممکن است کمی بیشتر زمان ببرد.منتظر ابلاغیه بعدی باشید.

خیر نیاز به اقدام خاصی نیست
برای اطلاع از روند پرونده به اطلاع رسانی اشخاص در سایت عدل ایران مراجعه کنید