آیا برای این متهمین با این رفتار منع تعقیب صادر میشه؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۵۸۵ #47624535

با سلام و احترام
حدود سه ماه قبل چهار نفر برادر خانومم و دامادشون و خانومم و همکار خانومم وارد خانه شدند و بنده را مورد ضرب و جرح قرار دادن به طوری که سر بنده از دو ناحیه ۱۵ عدد بخیه خورد (دامیه) گوشی بنده هم از من گرفته بودن که به ۱۱۰ زنگ نزنم و یه مقدار سکه هم بردن و چون در ساختمان ۴ طبقه تک واحدی زندگی میکردیم فقط یک همسایه بود که اون هم از ترس به ۱۱۰ زنگ نزد بعد از رفتنشان به ۱۱۰ زنگ زدم اومد گزارش کرد و رفتم پزشک قانونی و بعد از مدتی برای بازپرسی رفتم و بازپرس پرونده رو فرستاد به کلانتری برای عدله و کلانتری جواب نامه رو اینتوری داد که همسایه به علت ترس از شاهد بودن و دردسرش از بیان حقایق خوداری کردن
من فقط شماره موبایل ار این چهار نفر دارم و در پرونده و پیش بازپرس کتبی نوشتم ولی بازپرش به من میگه ما زنگ زدیم نیومدن ادرس بده به نظر شما چکار کنم ؟
اگر نیومدن به نظر شما چکار میکنن آدرس هم شهرستانه دادم ؟
ایا عدله دیگری هست که بخوام بهش استناد کنم ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شکایت ضرب و جرح را علیه آنان مطرح نمایید

با سلام

بازپرس موظف است به همه ادله توجه نماید و برای بدست اوردن ادله تحقیق نماید. با توجه به گزارش پزشکی قانونی و صورتجلسه پلیس به نظر می رسد حداقل متهمان را باید به عنوان مطلع احضار و تحقیق نماید.

درود . ضمن طرح شکایت ضرب و جرح و صورتجلسه و نظر پزشکی قانونی چنانچه در محل دوربین مدار بسته نیز باشد میتونید درخواست وبه آن استناد کنید و در صورت حاضر نشدن در جلسه جلب خواهند شد

با مرجع مربوطه همکاری نمایید ادرس متهمین را بدهید هر چند شهرستان باشد با صدور قرار نیابت انان احضار می شوند و همچنین درخواست تحقیق محلی و چک دوربین های مدار بسته را نیز داشته باشید.

فعلا چاره ای جز اعلام آدرس ندارید.

با سلام
در صورت عدم حضور،جلب خواهند شد .

با درود به استناد دوربین، شهادت شهود، می‌توانید ادعای خویش را اثبات نمایید.