ضامن برای چیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۰,۷۴۷ #46598343

سلام
یک نفر از من شکایت کرده با اتهام توهین وضرب بدون اثار حالا دادیار می گوید مراحل ضامن باید طی شود مراحل ضامن برای چیست و چه جوری؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما به عنوان متهم باید یک نفر ضامن معرفی نمایید تا از شما ضمانت کند که هر گاه دادیار خواست در شعبه حاضر شوید
می توانید باایشان صحبت کنید و با توجه به نبود ادله کافی تقاضای پذیرش التزام به حضور با قول شرف نمایید

با سلام اخذ قرار تامین از جمله کفالت یا ضامن برای تضمین در دسترس بودن و حضور شما در دادگاه در موارد احضار است.

سلام، شما وقتی احضار شدید به دادیاری بهمراه ضامن داشته باشید و قرار که صادر شد پس از تحقیقات تکمیل شود قرار نهایی صادر خواهد شد

سلام
شما باید یک نفر ضامن به شعبه معرفی نمایید تا از شما ضمانت نماید که هر زمان احضار شدید در دسترس باشید

بسمه تعالی . در آیین دادرسی قدیم کیفری در همان جلسه ایی که برای دادیار علم حدودی و ادله اثبات شاکی به حدی که تشخیص بر مجرم بودن متهم میرساند در همان جلسه متهم حق خروج از دادسرا را نداشت کمااینکه تماس با واحد انتطامی دادسرا گرفته میشد و مامور فورا متهم رو جاب میکردو...
د ر قانون شکلی سال ۹۲ این رویه مانند دادگاههای حقوقی صورت میگیرد و در هر صورت دادسرا جرایمی که در درجات ۴و۵و۶و۷و۸ باشد مانند دعاوی حقوقی باید به متهم ابلاع گردد و ابن ابلاع به متهم با معرفی صامن خپهمراه خواهد بود یعنی دادسرا ابلاعی برای متهم ارسال و طرف ۵ روز باید متهم خود را معرفی کند و صامن هم که اعم از کفیل یا وثیقه یا وجه نقد .. باشد باید با خود ببرد چون این ابلاع و رویه همون مراحل صامن است که البته دادیار یا بازپرس محترمی که فرموده مراحل صامن اشتباه بیان فرموده و لفط ابلاع تفهیم اتهام باید مبفرمودند .. که این مرحله یعنی محرز شدن مدارک و ادله شاکی و نتیجه گیری دادیار یا بازپرس محترم بطور ۸۰ درصدی متهم بودن مشتکی عنه هست و چنانچه در این مرحله مشتکی عنه دفاع موثری ننماید باید اماده رفتن به دادگاه باشد و این زمان بین دادسرا و دادگاه رو باید با صمانت . کفالت ‌.وثبقه سپری کند که قرار بهش میگن قرار کفالت . قرار وثیقه ‌... و قابل اعتراص هم هست .. الی اخر ....

سلام
هر شخصی که به عنوان متهم وارد دادسرا می شود بعد از اینکه قاضی پرونده اتهام نسبت داده شما را به متهم تفهیم نمود برای این که ضمانتی وجود داشته باشد که این شخصی که بعنوان متهم در پرونده می باشد تا آخر تحقیقات مقدماتی دادسرا و هروقت که قاضی حضور ایشان را لازم بداند در دادسرا حضور پیدا کند، متهم را فقط با قبولی قرار آزاد می نماید. اگر جرائم ساده مثل تهدید، توهین، ضرب و شتم و… باشد قاضی با قرار وجه الکفاله ( آوردن ضامن کارمند با فیش حقوقی و کارت شناسایی) بسنده می کند

در تحقیقات مقدماتی در دادسرا ها و دادگاه ها هر گاه مجرمیت و یا بیگناهی فردی که در مظان اتهام است، احراز نشود تا حصول نتیجه، به منظور جلوگیری از فرار متهم و غیبت وی از شخص متهم تامینی اخذ می شود و یکی از این قرارها قرار کفالت است .