آیا در اجرای احکام جهت گرفتن خسارت مالی ناشی از تصادف به بیمه رجوع میکند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۳۲۶ #46145376

در تصادف رانندگی خودرو اینجانب ۲۰ میلیون تومان خسارت دید قاضی حکم بر پرداخت داده حال که حکم قطعی شده است و به اجرای احکام رفته است آیا قاضی اجرای احکام بیمه نامه را ملاک قرار می دهد یا تمکن مالی صاحب خودرویی که منجر به این خسارت شده است ملاک قرار میگیرد
چون بیمه ها واقعا برای پرداخت خسارت اذیت میکنند
آیا میتوان از قاضی اجرا احکام خواست که بیمه نامه را نادیده بگیرد؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تصمیم‌گیری در خصوص اینکه مبلغ خسارت از دیه پرداخت شود و یا توسط شخص، با دارنده خودرو می باشد.
در صورتی که دارنده خودرو تصمیم به پرداخت از طریق بیمه داشته باشد، تا سقف مقرر توسط بیمه و مازاد بر آن باید از حساب شخصی ایشان پرداخت گردد.

با سلام ، شرکت تا سقف تعهد خود پرداخت نموده و نسبت به مازاد می بایست از شخص مقصر دریافت نمایید.قاضی نیز نمی تواند شرکت بیمه را معاف از پرداخت نماید.

درود برشما
تاسقف تعهدات بیمه نامه به عهده بیمه گر است ولی بالاتر ازان به عهده خودشخص مقصر . استفاده کردن ازبیمه نامه در اختیار محکوم علیه است نه دراختیار قاضی.

سلام خسارت فقط توسط بینه انجام می‌شود و اگر مازاد بر پرداختی و حدود تعیین شده در بیمه شما خسارت دیده اید بایستی جداگانه دادخواست مطالبه طلب بدهید و خسارت را از آن طریق بگیرید