مجازات افترا چیست؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۶۵۵ #45113834

با سلام و خسته نباشی
خانمم درخواست مهریه داده منم درخواست اعسار ...اعسار من قبول شده خانمم تجدید نظر داده گفته این ماشین داره چند ماه پیش انتقال داده و از تمکن مالی خوب برخوردار هست و گفته ثابت میکنم .حالا اگر نتونه ثابت کنه من میتونم از ایشان و وکیل ایشان که چنین تجدید نظری داده شکایت افترا کنم و جرمش چی هست برای ایشان ممنونم

مشاوره حقوقی افترا
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . افترا موضوع ماده ۶۹۷ قانون مجازات اسلامی کتاب پنجم بخش تعزیرات میباشد و آنچه در ماده ۶۹۷ به عنوان جرم افترا به طرف مقابل منتسب میشود یکی از عناوین مجرمانه قانونی است که در این ماده قانونگذار ذکر کرده ( کسی امری را صریحآ به کسی نسبت دهد ) و بر خلاف نشراکاذیب انتساب تلویحی جرم به دیگری افترا محسوب نمیشود .
نتیجه اینکه عمل همسر شما افترا محسوب نمیشود .

این اقدام به هیچ وجه جرم نیست لذا قابل شکایت نمی باشد

درود
خیر افترایی صورت نپذیرفته است.

درود بر شما، چنین امکانی برای شما وجود ندارد، چرا که اصلا جرم افترا رخ نداده است.

نخیر قطعا نمی توانی چنین شکایتی بنمایی
درضمن وکیل در هر پرونده ای سعی می کنه به طریق قانونی از تجربیات و قانون استفاده کرده بنحول مولش حکم بگیرد لذا
در این مورد نیز نباید از سایر وکلا نسبت به یه وکیل دیگه راهکار بخوای تا ببینی می تونی براش تهمت بزنی یاخیر
همانطور که قاضی حکم میده و در مرحله بالاتر نقض میشه آیا علیه قاضی به اتهام افترا شکایت می کنند یا به رای او اعتراض میدن
از کلیه همکاران و حقوقدانان نیز بعنوان یه کوچکتر درخواست دارم حتی برفرض محال هم در مورد وکیلی بشما مراجعه و سئوالاتی علیه وی داشتند سعی نشه علیه وی نظر داده بشه

خیر امکان پذیر نمی باشد!

باسلام خیر امکان شکایت افترا وجود ندارد