با عنوان رابطه نامشروع از من شکایت شده است، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۶ #44587683

شرح درخواست
قصد ازدواج با خانمی را داشتم ولی موقعی که شروع به تحقیق کردم . متوجه شدم ایشان در گذشته و زمانی که با بنده قصد ازدواج داشتن شروع به روابط متعدد با پسران و مردان زن دار کرده است . و بعد از اعتراف خود ایشان که در واتساپ موجود است . و اینکه بنده ایشان را تهدید کردم به این موضوع که خانواده ات را در جریان خواهم گذاشت . جلوتر از گفتن بنده خودشان انطور که خواسته اند با خانواده اش درمیان گذاشته و حالا از بنده در دادگاه امنیت اخلاقی شکایت کرده اند . به نظر شما منم شکایت کنم . یا تو دادگاه حرفامو بزنم . ایا جرمی مرتکب شده ام

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قصد ازدواج علقه زوجیت ایجاد نمی کند

درود
قصد ازدواج علقه زوجیت ایجاد نمی کند ، و شما ذینع به شکایت نمی باشید چون رابطه ای بین شما نمی باشد ، ولی اگر شخص مقابل با عنوان افترا و توهین از شما شکایت کند باید دلایلی بر اثبات سخنان شما داشته باشد پیام تلفنی مدرکی کامل دال بر اثبات نمی باشد ، و شما به هیچ عنوان سخنی از روابط شخص را مطرح نکنید زیرا باید مدارکی بر اثبات داشته باشید در غیر صورت محکوم به افترا خواهید شد مضافا به هیچ عنوان با شخص مقابل تماس نیز نداشته باشید زیرا با گرفتن پرینت از شماره شما مدرکی دال بر مزاحمت تلفنی شما خواهد بود.

مخاطب عزیز
اگر قصد ازدواج خود را بتوانید اثبات و دلایل انصراف شما از آن با مستندات کافی باشد، و ...... تبرئه می شوید.
به هرجهت ممکن است جهات دیگری هم وجود داشته باشد که نیاز به بررسی پرونده هست.