شکایت از انتشارات به چه شکل است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۹ #43990774

موسسه تالیفی ---------------شناسنامه کتاب را اشتباه چاپ کرده است و بنده که فقط نویسنده کتاب هستم را هم به عنوان نویسنده و هم به عنوان تصویرگر اعلام کرده است با وجودی که بارها اعلام کردم من فقط نویسنده ام و تصویرگر خانم --------------------- است... الان انتشارات حاضر به اصلاح فیپا نیست و مجوز چاپ صادر شده است اما من کتاب را برای چاپ تایید نکردم چگونه می توانم این مساله را پیگیری کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما ذینفع نیستید ونمیتوانید شکایت کنیدمسئول تصویرگر باید شکایت کند

موفق باشید

سلام درخواست اصلاحیه بدهید ودر صورت عدم رسیدگی مسول تصویرگر باید شکایت عدم صحت عنوان چاپی و تطابق با واقع با خواسته اصلاح بدهد.شما چون ذینفع نیستین نمی توانید شکایت کنید