از لحاظ قانونی عوض کردن اسم زهرا امکان دارد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۱,۱۷۱ #43885305

من اسمم زهراس در شناسنامه و من و از اول ساغر صدا زدن و من دچار مشکلاتی شدم مخصوصا به خاطر زیاد بودن اسم زهرا اگه بخوام عوض کنم اسم زهرا رو به ساغر ایا ممکن یا نیس و چقدر طول میکشه

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بدوا ازطریق ثبت احوال اقدام نمایید.

با سلام و احترام.
بانوی گرامی تغییر اسم منع قانونی ندارد ولی تغییر اسم مذهبی و ائمه خیلی دشوار هست. ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید و تقاضای خودتون رو مطرح کنید در صورتی که مخالفت نمودند با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست تغییر نام ثبت کنید، شهادت چند شهود برای اثبات اینکه شما با نام ساغردر میان اقوام شهرت دارید به شما کمک میکند. در نهایت نظر قاضی مهم هست.
پایدار و موفق باشید

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

باسلام
ابتدا به ثبت احوال مراجعه نمایید در صورت مخالفت از طریق دادگاه اقدام نمایید
در تغییر نام از ائمه به اسامی دیگر معمولا با مخالفت مواجه خواهید شد
بعضا تغییر نام مشاهده شده

هرچند منع قانونی وجود ندارد، اما در عمل متاسفانه بعضی شعب تغییر اسم اسلامی به ایرانی را قبول نمیکنند.

درصورت اثبات دو اسمه بودن از زمان کودکی امکان تغییرنام وجود دارد .

با توجه به اینکه اسم مذهبی است به سختی موافقت می شود