می توانم درخواست الزام به حسن معاشرت و تمکین بگیریم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۳ #43382596

با سلام
من با همسرم اختلاف داریم ایشون بارها منزل را ترک کردن و حتی توسط دادگاه ملزم به تمکین شدند
حالا با اینکه به خانه برگشتند اکثر روزها ساعت ۸-۹ صبح بچه مشترک رو میگیرن و تا شب بعضا ۱۰ شب بر نمیگردند . توجهی هم نمی کنند و می فرمایند اگر ناراضی هستی طلاق بده.
حالا من چکار می توانم کنم؟
اصلا می تونم در دادگاه ثابت کنم که ترک منزل دارند؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باتوجه ب رفت و آمد ایشان امکان طرح دعوی تمکین منتفی ست

باسلام
با توجه به توضیحات شما به دلیل رفت و آمد همسرتون به منزل نمیتوانید به ترک منزل توسط ایشون استناد کنید

باتوجه به توضیحات الزام به حسن معاشرت و تمکین معنا ندارد

شما باید اثبات کنید که ایشان تمکین از نوع عام و خاص را انجام نمی دهند در غیر این صورت با توجه به حضور خانم در منزل امکانپذیر نیست

سلام
با توجه به رفت و آمدشان ترک منزل به کلی قابل اثبات نمیباشد