همسرم قهر کرده و طلاق میخواهد؛ چکار باید کرد؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۶۴۵ #43083261

باسلام
همسرم با فردی رابطه تلفنی و پیامکی نامشروع داشت من فهمیدم ولی بخاطر ابرو و فرزندان بخشیدم و گوشی مخفی وی را بهش دادم تا خیالش راحت باشد در حقیقت مدرک را بهش دادم چون باید اعتماد میکردم و زندگی میکردیم چند ماه بعد تهدید کردم اگر یکبار دیگر اینکار را انجام بدهی فلان و فلان میکنم و اون چند روز بعد پیچید و رفت احتمالا داشته مجدد این کار را میکرده و با عنوان اینکه من اخلاق ندارم و توهین میکنم ضمن دروغگویی های زیاد میخواهد طلاق بگیرد و من راضی نیستم الان وکیل گرفته .میخواهم بپرسم چه کارهایی میتواند بکند چه کاری از دستش بر می آید.من باید چکار کنم ایا چون اون زود وکیل گرفته کارش جلوتر است یا ربطی ندارد.تشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زوجه باید عسر و حرج را با دلیل اثبات کند.

اگه بااختیارخودش رفته نفقه تعلق نمیگیره ومیتواندمهریه رابه اجرابگذارددرموردطلاق چون حق طلاق بامرداست نمیتواندیک طرفه درخواست طلاق کندمگرمواردی رااثبات کند

درود در صورت اثبات عسر وحرج ویا مصادیق آن می توانند طلاق بگیرند اما شماهم میتوانید با در خواست پرینت مکالمات تلفنی وی از مقام قضایی رابطه نامشروع وی را اثبات کنید

با درود
مهریه و نفقه را میتواند مطالبه کند.در مقابل نفقه میتوانید تمکین را مطرح کنید.عسر و حرج را نتواند اثبات کند،نمی تواند طلاق بگیرد.

سلام .عسروحرج بایستی توسط زوجه باید اثبات شود

با سلام می بایست عسروحرج ثابت شود

زوجه باید بتواند عسر و حرج خود را اثبات نماید.