با این شرایط دادگاه محکومم میکنه به پرداخت یا ممکنه تبرئه بشم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۱۶۹ #42430113

سلام.من واسطه دوستم و یه شخص دیگه شدم که پول بده واسش کار کنه فقط اشتباه کردم بجای اون من به دوستم سفته دادم حالا کار به شکایت رسیده هیچکدومم کوتاه نمیان که مشکل حل شه اون پولشو میخاد و اون یکی هم نمیده حالا از من شکایت شده بابت سفته با اینکه من نه پولی دادم نه پولی گرفتم نه تعهدی امضا کردم فقط نادونی کردم بجای اون طرف اصلی سفته دادم .متاسفانه طرف اصلی هم خطشو خاموش کرده غیبش زده و اینم میگه من تورو میشناسم و از تو سفته دارم حتی اگه یه معرف بودی ازت پولو میگیرم

مشاوره حقوقی سفته
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا سقف مبلغ سفته مسئولیت دارید .

سلام علیه فرد غایب دادخواست جلب ثالث به دادرسی دهید....

سلام وقت بخیر
مسئولیت به میزان مبلغ سفته میباشد.

سلام حسب توضیحات تا سقف مبلغ سفته مسئولیت متوجه شما می باشد

با سلام علیه فرد غایب دادخواست جلب ثالث به دادرسی دهید.

با سلام.
تا سقف مبلغ سفته مسئول هستید

با درود شما در قبال مبلغ سفته مسؤل هستید