نوبت دادرسی در دادگاه تجدید نظر در دادگاه کیفری زودتر انجام می شود یا حقوقی؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۲ #42305689

باسلام وخسته نباشید
می خواستم بپرسم نوبت دادرسی در دادگاه تجدید نظر در دادگاه کیفری زودتر انجام می شود یا حقوقی؟
یعنی اگه به رای دادگاه بدوی اعتراض شود
چندوقت زمان می برد تا رسیدگی شود؟
این نوبت رسیدگی دردادگاه کیفری یا حقوقی متفاوت است؟
باتشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اوقات رسیدگی و طول آن در هر دو دادگاه از قاعده خاصی تبعیت نمیکند تا طبق آن به سوال شما پاسخ دهیم.

با سلام
زمان مشخصی وجود ندارد ضمن اینکه اکثر مواقع جلسه رسیدگی در دادگاه تجدیدنظر تشکیل میگردد

سلام زمان مشخصی ندارد. ضمن این که در بیشتر موارد جلسه رسیدگی هم تشکیل نمی گردد .