ایا با توجه به این زمین ها که ایشون با مادر من مشاع دارن میشه نسبت به رد درخواست اعسار به نتیجه رسید؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲۲۳ #41970055

سلام مادر بنده به دادگاه بابت دریافت اجرت المثل زمین شالی نسبت به سه خواهر دیگش دادخواست ارائه میکنه و دادگاه هر کدام از سه خواهر مادر منو به پرداخت مبلغ ۹۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال محکوم کرده ک در دادگاه تجدید نظر خواهی هم تایید شد ... یکی از خواهرا دادخواست اعسار داده که خانه دار هست و سکته کرده و هزینه درمان میده با اینکه شوهرش وضع مالی کاملا مناسبی داره ولی گفته که توان پرداخت نداره ... اما ایشون با مادر بنده در دو زمین متفاوت ک یکی شالیزار و یکی از زمین ها پشته می باشد طی حکم دادگاه بصورت مشاع شریک هستن ایا با توجه به این زمین ها که ایشون با مادر من مشاع دارن میشه نسبت به رد درخواست اعسار به نتیجه رسید ؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای رد دعوای اعسار دلایل خود را اقامه نمایید...

با سلام برای اعسار باید مدارک مبنی بر معسر بودن ارائه دهید

با سلام
مدارک خویش دال بر تمکن محکوم علیه را در جلسه اعسار ارائه کنید. احراز اعسار با قاضی است.

موفق باشید

با درود جهت رد اعسار نیازمند ارائه ادله و مدارک مناسب هستید

اصلاح می نمایم ادعای اعسار.

بادرودوسلام برای مردودنمودن دعوی اعساربه این مستندات و ادله استدلال نمایید.

سلام و عرض ادب
برای رد ادعای اعسار شما باید مدارکی دال بر مالکیت و نیز تمکن مالی ایشان ارائه دهید تا عدم اعسار برای قاضی محرز شده و دادخواست رد شود.