مالباخته در دادگاه گفته که من سارقم بخاطر همین دادگاه ازم ضمانت خواست، چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۱ #41689208

بنده بخاطر وساطت بین سارق و صاحب اشجار بیگناه درگیر این موضوع شده ام و تا محکوم شدن یکماه وقت دفاع از خود دارم. سارق عموی خانمم مباشد و شاکی فردی است که بیشه و اشجار بنده را خریداری کرده.موضوع این چنین میباشد که بعد از فروش اشجار سارق مقداری حدود ۷ الی ۸ تن چوب را به سرقت میبرد که طبق پیگیری های خریدار اشجار سرقی را درب منزل سارق پیدا میکند و از انجا که کار به شکاییت میکشد سارق که عموی زنم میباشد از مادر خواستت وساطت میکند به این دلیل که اشجار مال من بوده فروخته ام بنده نزد مالباخته رفته و موضوع را بیان کرده و به ایشان گفتم فکن من سارقم لطفا رضایت بدهد مالباخته در دادگاه گفته که من سارقم بخاطر همین دادگاه ازم زمانت خواست.حال میخام بدانم چرا بنده بدون هیچگونه موضوعی در استانه محکومت میباشم ام راه حلی اگاگر وجود دارد لطفاراهنمای ام کنید

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از آنجا که شما به نوعی اقرار به سرقت کرده اید تا زمان اثبات موضوع باید تحت تامین قضائی باشید . بهتر است برای رهائی از اتهام اصل ماجرا و متهم مذکور را برای بازپرس بیان و معرفی نمائید .

سلام
با ارائه ادله و توضیحات مبسوط و شهادت شهود در رابطه با بی گناهی خود به دادگاه اثبات نمایید
سرقت ربودن مال و اشیاء منقول و غیر منقول بدون رضایت مالک و بر خلاف حق است. در اصطلاح دیگر آن را سرقت ساده و سرقت عادی گویند
جرم سرقت را با شهادت شهود و اقرار خود متهم، فیلم یا صدای ضبط شده و سایر دلایل و امارات می توان اثبات کرد
اگر سارق یک مرتبه نزد قاضی اقرار به سرقت کند باید مال را به صاحبش بدهد،