حداقل اجرت المثل برای ۳۰ سال زندگی مشترک چقدر میباشد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۶,۶۳۴ #41650

با سلام و تشکر. فراوان.
۱. حداقل میزان اجرت المثل برای خانمی که سی سال علاوه بر انحام امور منزل،شوهر داری و بزرگ کردن سه فرزند؛ شبانه روز مشغول انجام امور کشاورزی و دامداری بوده است چقدر است؟
اگر بین روستایی و شهری اختلاف است، حداقل میزان اجرت المثل یک روستایی با شرایط فوق چقدر است؟

۲.زوج برای تقسیط اجرت المثل استشهادی تهیه کرده و افرادی تحت عنوان مطلعین محل آن را امضا کرده اند. در ضمن زوج چندین سال قبل با دختری ۲۰ساله ازدواج کرده و یک فرزند دارد. در حالیکه تا کنون طلاقی بین زج و زوجه صورت نگرفته است.
اما شاهدانی که در دادکاه حضور داشتند هیچ کدام از اهالی روستا نبوده و شامل برادر خانم های حدیدش هم می شدند.
با توجه به اینکه خود زوج هم اطلاعات کافی از شاهدین نداشت و اینکه تنها ظرف همین یکی دو سال گذشته زوج از راه فروش اموال بیش از ۴ برابر اجرت المثل وجه دریافت کرده است و اینکه زمینی به ارزش بیش از ۸۰۰ میلیون تومان دارد آیا میتواند ۲۵ میلیون اجرت المثل را تقسیط کند؟
مجددا از لطف شما سسپاسگزارم.

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تعیین میزان اجرت المثل به نظر قاضی است و با توجه به فاکتور های متعددی مثل تعداد فرزندان ، سنوات زندگی مشترک و .. تعیین میشود.
پذیرش یا رد دادخواست اعسار زوج‌مبنی بر تقسیط‌ اجرت المثل به نظر قاضی دادگاه است اگر ایشان را ناتوان از پرداخت تشخیص دهد با اعسارش موافقت میشود

درود بر شما
سوال مطروحه در صلاحیت کارشناس رسمی دادگستری است .

درود بر شما
میزان اجرت المثل توسط دادگاه و بر مبنای نظریه کارشناس تعیبن میشود . تشخیص اعسار و پذیرش تقسیط نیز با دادگاه است .

تعیین میزان اجرت المثل به نظر قاضی است و با توجه به فاکتور های متعددی مثل تعداد فرزندان ، سنوات زندگی مشترک و .. تعیین میشود.
پذیرش یا رد دادخواست اعسار زوج‌مبنی بر تقسیط‌ اجرت المثل به نظر قاضی دادگاه است اگر ایشان را ناتوان از پرداخت تشخیص ندهد اعسار رد میشود

اجرت المثل زن توسط دادگاه واز طریق کارشناس رسمی دادگستری با توجه به اوضاع احوال زوجین تعیین می شود وبستگی به کار هایی که در منزل مشترک انجام داده وتعداد فرزندان و..... دارد وپذیرش اعسار در دعاوی مالی نیز منوط به تشخیص عدم توانایی خواهان اعسار بنظر قاضی رسیدگی کننده به پرونده خواهد بود. که با تحقیقات وارائه شهود انجام می گیرد

میزان اجرت المثل از طریق کارشناس رسمی دادگستری تعیین خواهد شد

اجرت المثل زن توسط دادگاه واز طریق کارشناس رسمی دادگستری تعیین می شود وبستگی به کار هایی که در طول سالیان زوجیت در منزل مشترک انجام داده وتعداد فرزندان وایتم های دیگر دارد....