آیا در این صورت برای بدهی اونها هم تاخیر تادیه محاسبه میشه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۱۰ #41562027

برادرم چک پدرم رو در بازار خرج کردن و برگشت خورده .الان یه نفر چک رو از نفر قبلی که چک رو سال ۹۷ برگشت زده گرفته رفته شکایت کرده(ادعا میکنه طی معامله اما خودش گفته چکا رو دارم جمع میکنم اذیتتون کنم) خونه پدر رو گذاشته مزایده . چون دو نفر بدهکار قبلی هم توقیف کردن خونه رو مبلغ مزایده شده کل بدهی‌ها اجرای احکام گفته شما مبلغ بدهی همین طرف رو پرداخت کنید مزایده باطل میشه .آیا همین طوره؟ بعد اگر پرداخت بشه خسارت تاخیر تادیه که جدا شکایت کرده چطوری محاسبه میشه زمان شروعش و تا کی؟ با توجه به اینکه قبل مزایده اصل پول واریز بشه.و اینکه این طرف جدید تازه رفته برای چک‌ها اقدام کرده.دونفر قبلی هم که توقیف کردن رای دادگاه شون قطعی شده اعسار پدر پذیرفته شده و قسطی شده اما اونها برای اجرائیه اقدام نکردن.ممنون از پاسخگویی

مشاوره حقوقی چک
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با پرداخت ادامه توقیف موضوعیتی نداشته و همچنین خسارت تاخیر تادیه از تاریخ صدور گواهی عدم پرداخت تا روز ادای دین قابل محاسبه و مطالبه است.

با سلام و درود . خسارت تاخیر تادیه از تاریخ سررسید میباشد .

با پرداخت بدهی مزایده منتفی میگردد
خسارت تاخیر تادیه از تاریخ گواهی عدم پرداخت تا اجرای حکم محاسبه می گردد

خسارت تاخیر تادیه از زمان صدور گواهی عدم پرداخت تا اجرای حکم صادر می شود و با پرداخت بدهی مزایده منتفی است

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدخسارت تاخیر تادیه تاریخ گواهی عدم پرداخت تا زمان اجرای حکم قطعی محاسبه مگردد.

با سلام
برای خسارت تاخیر تادیه در مورد چک از تاریخ صدور گواهینامه عدم پرداخت تا زمان اجرای حکم محاسبه خواهد شد

با احترام خسارت تاخیر تادیه چک از تاریخ گواهی عدم پرداخت قابل مطالبه است تا زمان اجرای رای