آیا قانون مهریه مشمول ما هم میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۵ #41159486

با سلام و احترام.
آیا اگر قانون مهریه اصلاح شود فقط مشمول کسانی میشود که از تاریخ تصویب طرح به بعد می خواهند مهریه پرداخت کنند؟ به عبارتی شامل آنهایی نمیشود که از چند سال قبل ( مطابق قانون اصلاح سال ۹۱- مبنای ۱۱۰سکه ) پرداخت میکنند؟
از خبر هایی که رسیده از مبنای ۱۱۰ سکه به مبنای دستمزد کارگری تغییر میکند.

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به توانایی مالی زوج برای پرداخت در مهریه تصمیم گیری خواهد شد

سلام
تعیین میزان مهریه و شرایط اقساط آن با توجه به میزان درآمد و دارایی زوج تعیین میشود