باید به دادگاه بدوی ارجاع شود یا دادگاه تجدید نظر؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۹۰۲ #41013490

با درود
برای اینجانب رای دادگاه تجدید نظر مهریه با پرداخت ۳۰ عدد سکه پیش قسط با مهلت ۶ ماهه و الباقی هر دو ماه یک سکه صادر و قطعی گردید.پرونده به دادگاه بدوی ارسال شده است. با توجه به دو برابر شدن قیمت سکه، در خواست تعدیل در پیش قسط و اقساط ماهیانه، باید به دادگاه بدوی ارجاع شود یا دادگاه تجدید نظر
با سپاس

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. دادخواست تعدیل را در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید. پرونده برای رسیدگی به شعبه بدوی ارجاع می‌شود.

با سلام
شما باید دادخواست تعدیل تقسیط مهریه را از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح کنید .تا به مرجع صالح ارجاع شود.

باسلام دادخواست را به دادگاه نخستین ارایه نمایید.

سلام

وقت بخیر

دادخواست را به دادگاه نخستین ارائه دهید.

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و دادخواست تعدیل تقسیط تقدیم کنید
رسیدگی به دعوای اعسار به طور کلی با دادگاهی است که صلاحیت رسیدگی نخستین به دعوای اصلی را دارد یا ابتدا به آن رسیدگی‌نموده است.

بسمه تعالی : با داشتن مدارک مبنی بر عدم توانایی دزر پرداخت مهریه با اقساط صادره ، دادخواست تعدیل رو به دفاتر خدمات قضایی بدهید و لزوما احکام صادره را ضمیمه نمایید و مجددا شهود را نیز تعرفه نمایید .