شکایت کرده کامیون را میخواهم سندرا به نامم نمیزند چه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۶ #40940279

سلام من یک کامیون معامله کردم و ایشان بعد ۴ روز کفتن کامیون را نمیخوان نمیخوان و بیعانه ۵۰میلیونی را پس بدم و من هم گفتم قولنامه را پس بیار بیعانه را پس بگیر واقدام نکرد تا یک ماه بعد کامیون یک میلیارد گران شده شکایت کرده کامیون را میخواهم سندرا به نامم نمیزند

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون اقاله بیع صورت نگرفته باید دادخواست الزام به تنظیم سند کامیون طرح نمایید.

با سلام
اگر اعلام فسخ خود را بوسیله اظهارنامه اعلام کرده باشد شما میتوانید با استناد به آن در جلسه رسیدگی ، از سند زدن امتناع نمایید

درود
به تهدات خود مطابق قرارداد عمل نمایید و در صورت عدم همکاری فروشنده ، دادخواست الزام به تنظیم سندرسمی خودرو را مطرح نمایید .

با سلام
به ادعای غیر موجه او توجه نکرده، طبق موعد مقرر در قرارداد نسبت به انتقال سند اقدام کنید تا پرداخت خسارات یا وجه التزام قراردادی متوجه شما مشود