شوهرم بچه ی نوزاد منو برداشته فرار کرده چکار کنم؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۴۴۶ #40910020

سلام باهمسرم مشکل داشتم درخواست طلاق دادم بدایشون بهم تعهد داد که دیگه منو نمیزنه بد دهنی نمیکنه منم تعهدشو قبول کردم رفتم سر زندگیم بد دو ماه دوباره باز به مشکل برخوردیم بچه ی شیرخار ۹ ماهه ی منو برداشته فرار کرده برده مادرش از بچم نگهداری میکنه و
هیچ زنگی بهم نمیزنن من هیچ اطلاعی از بچم ندارم حتی شکایت کردم ازش چجوری حکم جلب اونو مادرشو بگیرم که چرا بچه ی منو برداشته برده و مادرش از بچه ی شیرخار من مراقبت میکنه و هیچ اطلاعی بهم نمیدن که بچه ی من در چه حالیه لطفا راهنمایی کنید ممنون

مشاوره حقوقی خانواده
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . میبایست دادخواست استرداد فرزند را به دادگاه ارائه دهید .

سلام دادخواست استرداد طفل را تقدیم دادگاه کنید

دادخواست استرداد طفل و صدور دستور موقت را بدهید

باسلام
باتوجه به متن سئوال شمامتاسفانه شکایت کیفری وخواسته شمامبنی برجلب همسرومادرشون اقدام صحیحی نبوده ولیکن شمامیتوانیدازطریق دفاترخدمات قضایی دادخواست استردادفرزندتون وهمزمان وبدواتقاضای صدوردستورموقت ملاقات فرزندتون رومطرح بفرمایید

سلام.بدوا به مشاور خانواده مراجعه کنید و مشکلات را ریشه ای درمان کنید و در صورت عدم نتیجه دادخواست برای استرداد طفل خود مطرح نمایید.

بادرودوسلام دادخواست استردادطفل را توسط دفتر خدمات قضایی تقدیم وارایه نمایید.

دادخواست استرداد فرزندتان را طرح نمایید