اگر سفارت ایران متوجه شود گذرنامه ام را تمدید نمیکند؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱,۰۱۴ #40728565

با سلام
بنده قصد دارم در خارج از ایران به خوانندگی بپردازم و به این دلیل که خوانندگی زنان در ایران جرم هست و همچنان تبعه ایران هستم و اقامت دائم کشور دیگری را ندارم، اگر در کشور دیگری فعالیت کنم و دولت ایران متوجه شود ممکن است ایران گذرنامه ام را تمدید نکند و از ان کشور دیپورت شوم؟ یا اینکه ممنوع الورود به ایران میشوم؟

مشاوره حقوقی بین‌ الملل
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از ورود شما جلوگیری نخواهد شد لیکن ممکن است مشکلاتی ایجاد شود

با سلام
مانع ورود شما نمیشوند

با عرض ادب و احترام
ممنوع الورودی به کشور اصلا وجود خارجی ندارد اما با توجه به امر هنری غیر شرع ، در بدو ورود دعوت نامه در یافت خواهید کرد که به اداره گذرنامه ریاست جمهوری دعوت خواهید شد و گذرنامه شما ضبط خواهد شد و احتمالا به نوع همکاری شما سناریوهای مختلفی اعم از حبس تعزیزی و .... برای شما اجراء خواهد شد.
با نهایت امتنان و تشکر
دکتر حشمدار

مانع از ورود شما نمیشوند اما ممکن است تحت پیگرد قضایی قرار بگیرید

انجام هر اقدام مجرمانه از منظر قانون ایران، صرفا در راستای همان جرم قابلیت پیگیری دارد، فلذا بنظر درصورتیکه از اقدام شما مطلع شده و اراده بر پیگرد قضایی شما داشته باشند مجازات شما، دیپورت از کشور ثالث، عدم تمدید گذرنامه و یا عدم امکان ورود به کشور ایران نمی باشد و صرفا در چارچوب همان جرم تحقق یافته اقدام خواهد شد.

سلام هیچکس جلوی ورود شما را نمی گیرد

بادرود/ ممنوع الورود نداریم خیالت راحت شما میتوانید به وطن برگردید