یافتن متهم از طریق شماره پلاک خودرو پدر و مادرش امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۴۴ #40341266

یک متهم به ترک انفاق کیفری و ضرب و جرح عمدی به شش ماه و ده روز حبس محکوم شده است. البته چند فقره چک برگشتی هم دارد که آنها حقوقی است.

دسترسی به متهم ندارم. آیا میتوانم بخواهم که مرکز شماره گذاری شماره پلاک خودرو پدر و مادرش را ردیابی کند و از طریق پلیس راهور مخفیگاه وی را پیدا کنم؟

آیا دستور نقطه زنی موبایل را می دهند؟

ممنون،

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر ارتباطی ندارد
نقطه زنی در مواردی خاص و با دستور قضایی ممکن است.

ارتباط به والدین شخص ندارد اما در مورد نقطه زمانی تلفن همراه بلی در صورت دستور مقام قضایی امکان پذیر می باشد .

سلام
ارتباطی با پدر و مادر ایشان ندارد
نقطه زنی محکوم امکانپذیر است

باسلام. نقطه زنی موبایل فقط در خصوص شخص محکوم علیه ممکن است

با سلام ،پدر و مادر در این مورد نسبتی ندارند و این موضوع مختص آن متهم می باشد

باسلام نقطه زنی موبایل فقط در خصوص شخص محکوم علیه ممکن است

باسلام امکان نقطه زنی موبایل امکان پذیر است ولی درمورد پدرومادر متهم امکان ندارد.