آیا با این شرایط بنده معاف هستم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۲ #39730416

سلام
من ۱۴ ماه پیش تصادف کردم و ران من خورد شد و ۲ ماه پیش برای معافی اقدام کردم و چون هنوز استخوانم جوش نخورده طبق قانون معافم پزشک بیمارستان گفت شش ماه دیگر بیا ولی کمیسیون پزشکی معافم کرد و از بیمارستانی که داخلش عمل کرده بودم استعلام کردن گفتن درسته اما امروز یه کمیسیون دیگه گذاشتن با اینکه هفته پیش دوباره عمل کردم گفتن معاف نیستی.

مشاوره حقوقی تصادفات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما

ازاینکه معاف نشده اید اینگونه استنباط میشود که درمان مطلوب و بهبودی حاصل شده است ،

درصورت لزوم به شما معاف از رزم ، نگهبانی ، رژه و... داده میشود

سلام امکان اعتراض به نظر کمییسیون اخیر را دارا می باشید

سلام
با اینکه هفته پیش دوباره عمل کردم گفتن معاف نیستی.به رای اعتراض کنید و بعد از اعتراض شما
پرونده به شورای عالی پزشکی فرستاده می‌شود.
رای شورای عالی پزشکی قطعی و لازم‌الاجراست

سلام، معافیت پزشکی از طریق کمیسیون تعریف شده هست اگر به حکم کمیسیون اعتراض داری میتوانی در فرصت قانونی اعتراض سپس در کمیسیون عالی از موضوع خواسته دفاع کنی

سلام
می توانید نسبت به رای کمیسیون مستند به دلیل به کمیسیون استانی یا دیوان عدالت اداری شکایت کنید.

سلام
ملاک عمل نظریه کمیسیون اخیر میباشد، اما شما حق اعتراض به نظر کمیسیون را دارید.

شما بایستی به نظریه کمسیون جدید اعتراض نمایید تا موضوع مجدد بررسی شود .