قانون جدید زندان برای مهریه چیست؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۷۲ #39636185

الان میزان زندان برای مهریه چقدر است و آیا میشه مهریه عند المطالبه را قسطی پرداخت کرد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله می توانید دادخواست اعسار و تقسیط بدهید
چنانچه اقساط را پرداخت ننمایید ممکن است جلب انجام گردد

با سلام
در صورتی که محکوم به پرداخت مهریه شوید میتواند تقاضای اعسار دهید و در صورت پذیرش اعسار شما از سوی دادگاه، تقسیط میشود‌ دین شما

باسلام در صورت محکومیت زوج به پرداخت مهریه و رد ادعای اعسار زوج، امکان جلب وجود دارد

باسلام واحترام بله مهریه عندالمطالبه درصورت اثبات اعسار قسط بندی میشود ودرصورت عدم پرداخت حکم جلب صادرمیشود

هر دینی ک پرداخت نگردد و در صورت تقسیط در سررسید تادیه نشود امکان جلب محکوم علیه وجود دارد بله دعوای اعسار در مهریه عندالمطالبه اصولا موضوعیت دارد و تقسیط محکوم به

باسلام و درود با دادخواست اعسار مهریه تقسیط می گردد و در صورت عدم پرداخت آن قرار جلب صادر خواهد شد.

با سلام
چنانچه محکوم به پرداخت مهریه شوید و دادخواست اعسار بدهید و اقساط را پرداخت نکنید با درخواست زوجه جلب می شوید.